Al uw klusjes van A tot Z
Geen klus te klein, deze vakman zal er zijn

Wanneer de grote werken klaar zijn, blijven vaak de kleine to-do’s over. Maanden later is er nog niets afgevinkt van het lijstje. Die lamp moet nog steeds gemonteerd worden, de stopcontacten zitten nog altijd niet netjes in de muur en de lekkende kraan is ook nog niet hersteld. Daarom schakelt u best een vakman in zodat al deze kleine ongemakken meteen van de baan zijn. Voor al uw klusjes in Gent kan u dan ook terecht bij Schilderwerken Mamuka Dvali.

Alle klussen, van klein tot groot

Mamuka Dvali is niet alleen een schilder, maar ook een echte klusjesman. Er is geen werkje te klein of te groot of deze stielman staat met zijn schroevendraaier voor u klaar. Buiten de grote, robuuste gyprocwerken en schilderwerken kan u hier ook terecht voor de kleinere klusjes zoals het vervangen van lampen, het vernissen van uw trap of het ophangen van die prachtige kaders in uw woonkamer. Want geef toe, wanneer u geen beroep doet op een klusjesman blijven die werken liggen. Maak hier komaf mee, schakel Schilderwerken Mamuka Dvali uit Gent in en geniet van uw prima afgewerkte woning in Antwerpen, Oost- of West-Vlaanderen.

Maak er vandaag nog werk van

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Wilt u eindelijk alle klusjes in huis op laten knappen? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood. Deze Gentse vakman steekt graag voor u de handen uit de mouwen. Bel, mail of stuur een bericht via het contactformulier. Bespreek al uw wensen en ga samen voor de ultieme aanpak. Vraag zeker ook uw vrijblijvende offerte.

Heeft u een vraag?

Contact